NL EN

Organisatieadviesbureau Dekker & Van Kalleveen

U hebt een (eind-)verantwoordelijke positie bij een bedrijf of instelling. U wilt, in lijn met uw eigen ambitie, een bijdrage leveren aan het succes van die organisatie. U hebt te maken met collega’s, medebestuurders of toezichthouders, die elk hun eigen agenda hebben. U hebt de wil om uzelf zo optimaal mogelijk te ontwikkelen op basis van uw talenten in een snel veranderende wereld. Om uw leven meer in balans te brengen met het werk. Zodat beiden elkaar versterken. En u daar energie van krijgt. In de vorm van plezier, zingeving en waardering. Zodat uw inzet wordt beloond met zichtbare resultaten voor u en de organisatie. Daarom bent u op zoek naar een professioneel klankbord en betrouwbare sparringpartner op uw niveau. Om zelf de eerste stap te zetten om dat doel te bereiken. Een sparringpartner op executive niveau die u met kennis van zaken, zo nu en dan ook een spiegel voorhoud.

Dan bent u op zoek naar een executive coach en trusted advisor van Organisatieadviesbureau Dekker & van Kalleveen. Waar de coach zelf eindverantwoordelijk was en is opgeleid tot executive coach. En hij u daarnaast met raad en daad kan bijstaan bij de kwesties op financieel, juridisch en HRD gebied die een professionele carrière nu eenmaal kent. Een coach die al meer dan tien jaar succesvol is in het bijstaan van executives.

Maar u bent wellicht ook geïnteresseerd in een executive coach voor:

 

Vragen die in de trajecten spelen zijn onder andere:

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via mail: info@dekkerenvankalleveen.nl of bel met het kantoor op 0346 350435 of direct met Reinout van Kalleveen op 06 13090276. Graag geven wij u meer informatie of sturen wij u de brochure.