NL EN

Wie zijn wij

Een complementaire schil van flexibele en pragmatische professionals, rond de oprichter van het bedrijf, Reinout van Kalleveen (De mede naamgever van het bedrijf, Mw. drs Dekker, psychologe, aanvaardde in 2004 een HRD positie in het bedrijfsleven). Omdat executive coaching maatwerk is, kan per traject de inzet aan mensen passend worden samengesteld. We zijn gericht op kwalitatieve, maar ook praktische dienstverlening die onmiddellijk bruikbaar is. Om voor onze klant een maximale toegevoegde waarde te hebben. Zo wordt een teambuildingsbijeenkomst vaak geleid door een bedrijfskundige en een psycholoog. En zijn er sprekers vanuit de diverse vakdisciplines.

Het bedrijf wordt geleid door Reinout van Kalleveen (1959). Hij is al meer dan tien jaar executive coach en trusted advisor. Op basis van zijn eigen ervaring als eindverantwoordelijke én die van het leiden van de executive coachingspraktijk van het gemeenschappelijk instituut voor toegepaste psychologie (GITP). Zijn specialiteit is het coachen van (top-)managers, directieleden en leden van Raden van Bestuur. Met oog voor de eigen levensfase, de bedrijfsfase en de aard van de bedrijfscultuur. Of dat bedrijf zich nu in een reorganisatie, verzelfstandiging, professionalisering, herstructurering, privatisering, doorgroei of opvolgingstraject bevindt (zoals bij een familiebedrijf).

Referenties van meer dan honderd gecoachte executives zijn beschikbaar.

Reinout van Kalleveen studeerde economie en industriële bedrijfskunde. Hij werkte voorheen zowel in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland (o.a. ABNAmro Bank, ING Bank, Cameo Media Group (CFO) en RTL Z (CEO), als bij de overheid (Directie Media van het Ministerie van OCenW).

De afgelopen jaren verschenen van zijn hand de verhalenbundels 'Gras Zien Groeien', ‘Alles op de Schop’ en ‘Zand Erover’. Boeken waarin hij zijn licht laat schijnen op actuele gebeurtenissen op een verrassende en humoristische wijze. Daarbij biedt het ook een dubbele bodem voor diegenen, die daar oog voor willen hebben. (te bestellen via managementboek.nl en bol.com). In 2013 ontwikkelde hij de Leergang executive coaching.

Kijk naar een televisie interview door New Business Magazine met Reinout van Kalleveen over de crisis in de tijd dat hij vanuit Organisatieadviesbureau Dekker & van Kalleveen verantwoordelijk was voor de executive coachingspraktijk van het gemeenschappelijk instituut voor toegepaste psychologie (GITP):

Kijk alvast op de linkedin pagina van Reinout van Kalleveen