NL EN

Publicaties

Reinout van Kalleveen publiceerde de afgelopen jaren vele artikelen en diverse boeken. Zowel managementliteratuur als verhalenbundels in een non fictie-stijl. In onderstaande tekst kunt u op een link klikken om het desbetreffende artikel te lezen of de boeksamenvatting in te zien. Natuurlijk de boeken ‘Gras zien groeien’, ‘Alles op de schop’ en ‘Zand erover’: het coachingsdrieluik. Maar ook de leergang executive coaching, de dynamiek van leiderschap, hybridisering en het mooiste dat je kunt worden.

In de verhalende, non fictie stijl zijn de boeken Gras zien groeien, Alles op de schop en Zand erover de afgelopen jaren verschenen bij uitgeverij FreeMusketeers. Een verzameling korte, humoristische verhalen gebaseerd op de dagelijkse actualiteit. Materiaal dat ook wel wordt ingezet in coachingstrajecten. Vaak wordt het dan aangeboden als coachingsdrieluik:

Coachingsdrieluik: Gras zien groeien, Alles op de schop en Zand erover

De deeltjes vormen een document van deze tijd waarin, met de humor als verbindend element, maatschappelijke kwesties worden besproken. Overigens zijn de boeken prima apart te lezen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via mail: info@dekkerenvankalleveen.nl of bel met het kantoor op 0346 350435 of direct met Reinout van Kalleveen op 06 13090276. Graag geven wij u meer informatie of sturen wij u één van onze brochures.