NL EN

On boarding

Alles wat een executive doet in de eerste 100 dagen is bepalend voor succes of falen. Van een nieuw benoemde executive wordt binnen die eerste drie maanden verwacht dat hij stappen onderneemt, die een toekomstig succes laten doorschemeren. En de executive zelf heeft behoefte aan assimilatie: het proces dat ervoor zorgt dat de managers zich in de organisatie aanpassen en zich richten op de koers van de nieuwe executive.

Hoe eerder er een band kan ontstaan tussen executive en omgeving, des te groter is de kans dat dat talent blijft. On boarding is daarom voor de executive, maar ook voor al diegenen die met hem te maken krijgen, een absolute noodzaak.

Met een ervaren executive coach en sparringpartner van Organisatieadviesbureau Dekker & van Kalleveen haalt u op het juiste moment, het beste uit uzelf.

U creëert in die drie maanden een fundament voor de later in te zetten veranderingen en u zorgt voor hechting in de organisatie. Als executive krijgt u meestal niet meer dan zo’n anderhalf jaar om de gewenste veranderingen te laten zien. Daarom is het uitermate zinvol dat er geen ruis zit tussen u als executive en uw CEO of toezichthouder. Dat er begrip is van de stakeholders, dat er overzicht is van alle relevante acties, er inzicht ontstaat in de cultuur en de wijze waarop politiek wordt bedreven, waar flexibel en waar consistent moet worden opgetreden, hoe de hiërarchie wordt gemanaged en hoe een hecht team wordt gesmeed.

On boarding in zes individuele sessies (dagdeel) met tussentijdse opdrachten voor verspreid over enkele maanden op een locatie die inspireert maar ook gelegenheid biedt tot concentratie.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via mail: info@dekkerenvankalleveen.nl of bel met het kantoor op 0346 350435 of direct met Reinout van Kalleveen op 06 13090276. Graag geven wij u meer informatie of sturen wij u de brochure.