NL EN

De leergang executive coaching

De laatste ontwikkeling op het gebied van pragmatisch executive development. In het palet van aanbod om een coach individueel te ontwikkelen, is het een pragmatische aanpak gericht op diegenen die het executive niveau begrijpen en al op de hoogte zijn van wat coaching is. Het geeft een helder overzicht wat nu het specifieke is aan executive coaching. En hoe met de eindverantwoordelijke een klik kan worden gemaakt zodat er daadwerkelijk gecoacht kan worden.

De leergang is bedoeld voor executives of HRD professionals die willen gaan coachen of hun coachingsvaardigheden met hun directe collega’s verder willen aanscherpen. Het biedt de deelnemer de gelegenheid te reflecteren op zijn/haar rol als executive (coach). Het is een leergang gebaseerd op de praktijk. Tevens is het een oriëntatie op coachingstechnieken, de eigen stijl van coachen en die zaken waarin executive coaching verschilt van de gewone coaching.

Belangrijkste invalshoeken:

De leergang wordt gegeven door Reinout van Kalleveen, die zelf eindverantwoordelijke én gedurende geruime tijd verantwoordelijk was voor de executive coachingspraktijk van GITP.

Investering

Zes individuele sessies (dagdeel) met tussentijdse opdrachten verspreid over 6-12 maanden op een locatie die inspireert maar ook gelegenheid biedt tot concentratie.

Behandeling praktijkvoorbeelden, begeleiding bij kandidaat, opstellen eigen methodiek.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via mail: info@dekkerenvankalleveen.nl of bel met het kantoor op 0346 350435 of direct met Reinout van Kalleveen op 06 13090276. Graag geven wij u meer informatie of sturen wij u de brochure.