NL EN

Genomineerd voor NRC Charity Awards 2018 05-04-2018

De Stichting Mensa Fonds, waar Reinout van Kalleveen deel uitmaakt van de jury van de jaarlijkse Awards, is genomineerd voor de NRC Charity Awards 2018. De NRC Charity Awards zijn destijds in 2011 in het leven geroepen op initiatief van de NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Elk goed doel maakt kans op een communicatiecampagne, bestaande uit een printadvertentie en online campagne, ontwikkeld door het aanstormend talent van Willem de Kooning Academie.

De redactie van de NRC heeft 20 goede doelen geselecteerd. In totaal hebben 306 charitatieve instellingen een motivatie ingestuurd.

De volgende goede doelen zijn geselecteerd: Stichting AAP, ProVeg, Stichting Mensa Fonds, Pax Kinderhulp, Stichting Dental Health International Nederland, ActionAid, Microkrediet voor Moeders, Voedselbanken Nederland, Endometriose Stichting, de HIV Vereniging, Prinses Máxima Centrum, Dirk Kuyt Foundation, het Rijksmuseum, Stichting de Noordzee, Plastic Soup Foundation, Stichting Lezen & Schrijven, het Oranjefonds, Stichting Vier het Leven, Save the Children en Universiteitsfondsen Nederland.
nieuwsoverzicht