NL EN

Smart Executive Coaching 02-02-2021

Alles gaat sneller, steeds meer informatie moet er worden verwerkt. Executives krijgen vaak niet de gelegenheid het overzicht te behouden om dat er eenvoudugweg geen tijd voor is, alles te bestuderen en je er een mening over te vormen.

Dan lijkt het wel een grabbelton. En datgene wat wordt gepakt moet dan maar de oplossing zijn, terwijl de intuitie zegt: is dit wel de juiste oplossing?.

Organisatieadviesbureau Dekker & van Kalleveen heeft nu een nieuwe service: u spreekt telefonisch met een ervaren executive coach 2 minuten over hetgeen u dwars zit, Dit is gratis. Vervolgens spreekt u verder (dialoog met de coach) tegen een 5 minuten tarief (dat is afgeleid van het gebruikelijke uurtarief.) U kunt ook 12 x 5 minutenspreken waarme u het normale uurtarief betaalt.

Het gesprek wordt opgenomen en u zegt toe het vereiste bedrag over te maken binnen 7 dagen op ons bankrekeningnummerNL41ABNA0570165628 t.n.v. Bureau Dekker & van Kalleveen. Na ontvangst wordt de opname van het gesprek gewist. U ontvang een kort verslag van het gesprek op het door u aangegeven mailadres..

Deze service is beschikbaar alle dagen van 09.00 tot 19.00 uur

U krijgt advies, een paar coachingsvragen om de oplossing bij u zelf op te halen en enkele tips om in de professionele wereld in te zetten, die voor u werken.

Wij duiden zaken voor u, helpen de vereiste ontwikkeling in gang te zetten en gebruiken de tijdgeest om zaken te kunnen plaatsen. Daarnaast leren wij u om te gaan met lastige mensen, groepsgesprekken en alle andere elementen, die deel uitmaken van (uw) Leiderschap.

Bel nu: 06 1309 0276 en vraag naar Reinout van Kalleveen


nieuwsoverzicht