NL EN

Laatste drie exemplaren Coachingsdrieluik 05-08-2022


Na acht jaar in publicatie te zijn geweest wordt het coachingsdrieluik niet langer verkocht. Het is met de verkoop van het eerste deel 'Gras zien groeien' in juli 2010, twaalf jaar in de verkoop geweest. Omdat er in het drieluik veel actuele voorbeelden werden aangehaald wordt het langzaam maar zeker geschiedschrijving. Alhoewel de gedachtegang van het drieluik nog steeds opgaat.
Daarmee is het een document van het tweede decennium van deze eeuw.
Voor de liefhebber zijn er nog bij het Organisatieadviesbureau Dekker & van Kalleveen, nog drie exemplaren te koop. Met de rode band, gesigneerd en compleet in box voor €199,-

Zoals op de kaft staat: "Voor geïnteresseerden in een document van deze tijd. Als spiegel, klankbord en sparringpartner voor de slimme lezer. Waarin met humor als verbindend element, maatschappelijke ontwikkelingen worden besproken. Een verrassend drieluik voor diegenen die zelfbewuster in de wereld willen staan. Het 'Coachingsdrieluik' geeft op heel eigen wijze een entree om dubbele bodems en dwarsverbanden te zien, te verkennen en te benutten in de eigen omgeving."

Stuur een mail aan ons 'info' adres en wij sturen, zodra de betaling is ontvangen, het drieluik aan u toe. Zie ook de link (uitverkocht) van managementboek.nl:
https://www.managementboek.nl/boek/9789048431137/coachingsdrieluik-gras-zien-groeien-alles-op-de-schop-en-zand-erover-drie-boeken-reinout-van-kalleveen
nieuwsoverzicht